Toll-free nummers

Met een toll-fee nummer bent u voor bellers in
het Verenigd Koninkrijk altijd gratis bereikbaar
 • Gratis te bellen vanaf vast en mobiel
 • Werkt met uw huidige telefoons
 • Laat zien dat u landelijk opereert
up shadow
Uw eigen gratis te bellen nummer aanvragen
Kies uit beschikbare telefoonnummers
Mooie nummers
0808 16 40 257
0808 16 40 581
0808 16 40 668
0808 16 41 913
0808 16 42 405
0808 16 43 585
0808 16 44 031
0808 16 44 461

Waarom een toll-fee nummer in
het Verenigd Koninkrijk aanvragen?

Gratis te bellen nummers in het Verenigd Koninkrijk hebben een 0800 of 0808-netnummer, gevolgd door 7 cijfers.

Britse toll-free servicenummers zijn altijd gratis voor bellers in het hele Verenigd Koninkrijk.

Een toll-free 0800- of 0808-nummer in het Verenigd Koninkrijk is een perfecte oplossing om uw bestaande Britse klanten te bedienen of nieuwe klanten in het Verenigd Koninkrijk aan te trekken.

Uw toll-free nummer in het Verenigd Koninkrijk kan worden doorgeschakeld naar elke bestaande telefoon, of dat nu vast, mobiel of VoIP is.

Britse toll-fee nummers zijn betaalbaar, en eenvoudig aan te vragen en op te zetten. Een eigen toll-free nummer aanvragen is een voordelige manier om voet aan de grond te krijgen op de Britse markt.

Voordelen van een Brits toll-free nummer

 • Uitstraling en autoriteit

  Een mobiel nummer op uw website komt amateuristisch over. En een lokaal telefoonnummer kan bellers van buiten de regio afschrikken. Met uw eigen Britse toll-free nummer laat u zien dat u landelijk opereert.

 • Neem de laatste drempel voor uw bellers weg

  Een betaald servicenummer kan voor sommige bellers een reden zijn om u niet te bellen. Geen gesprek betekent een verloren mogelijkheid tot verkoop. Loop nooit een verkoopmogelijkheid mis door gratis bereikbaar te zijn voor al uw Britse klanten.

 • Overal bereikbaar

  Binnenkomende gesprekken op uw Britse toll-free nummer worden doorgeschakeld naar uw bestaande telefoonlijn. Dit kan in het Verenigd Koninkrijk zijn, maar ook in het buitenland. Het nummer waar u naar doorschakelt kunt u wijzigen zo vaak u wilt, real-time, telefonisch of via onze handige app.

 • Onvergetelijke telefoonnummers

  Bij de Belfabriek heeft u een uitgebreide keuze uit vrije toll-free nummers in het Verenigd Koninkrijk. U kiest het nummer dat het beste bij uw bellers blijft hangen.

 • Werkt met uw huidige telefoons

  Voor uw eigen toll-free nummer in het Verenigd Koninkrijk heeft u geen nieuw toestel of andere telefoonlijn nodig. U geeft aan op welk toestel uw nummer moet overgaan, en wij doen de rest.

 • Uitgebreid pakket extra functies

  Ook met een Engels toll-free nummer geniet u bij de Belfabriek van uitgebreide extra functies. U richt uw Britse servicenummer dus net zo perfect in als uw Nederlandse nummer.

Beschikbare nummers in
het Verenigd Koninkrijk

Met ruimt 65 miljoen inwoners is het Verenigd Koninkrijk een belangrijk exportland voor Nederlandse producten. Vooral Nederlands vlees, groente en fruit zijn er populair. Maar ook in andere industrieën liggen er kansen genoeg; denkt u bijvoorbeeld aan de chemische en farmaceutische industrie, de digitale media en de e-commerce. U zult er een ongeëvenaarde en zeer kosteneffectieve zakelijke omgeving treffen. Dus waarom niet vandaag nog beginnen met uw eigen Britse nummer?
 • Nummers uit voorraad direct beschikbaar
 • Doorschakelen binnen het Verenigd Koninkrijk, naar Nederland of elders in de EU mogelijk
 • Wijzig instellingen snel online
 • Uitgebreid pakket extra functies tot uw beschikking

Lees alles over de vele extra functies.

Bekijk een demonstratie van het controle paneel.

Tarief

€45,-

per maand

Kosten: vanaf 8ct/min binnen het Verenigd Koninkrijk, 10ct/min daarbuiten, plus 6 ct per gesprek
Aansluitkosten éénmalig €90

Meest complete pakket aan functies

Andere aanbieders van toll-free nummers in het Verenigd Koninkrijk rekenen allerlei extra kosten. U betaalt daar bijvoorbeeld extra voor een ingesproken welkomsttekst, een keuzemenu, een wachtrij, en het kunnen inspreken van een bericht. Ieder van die functies kan daar zomaar 10 tot 75 euro per maand extra kosten.

Wij vinden dit belangrijke functies, die standaard bij een nummer horen. Bij ons zijn ze daarom allemaal inbegrepen bij uw vaste abonnementsbedrag.

Volledige Controle

Als manager hoort u over elk aspect van uw organisatie controle te hebben. Om dat te kunnen doen, heeft u alle informatie op tijd nodig. Bij de Belfabriek heeft u de teugels in handen. Met real-time belstatistieken en de mogelijkheid om zelf uw eindbestemmingsnummer of uw nummerinstellingen te kunnen wijzigen, heeft u altijd volledige controle over uw servicenummer.

Realtime statistieken
Ontdek trends
Volledige controle
Instellingen wijzigen
Voice e-mail
Realtime statistieken

De grafische weergave van statistieken en de overzichtelijke top 10-lijsten worden constant bijgehouden. U ziet op dit moment wat er op de afdeling gebeurt.

Ontdek trends

Analyseer gesprekken op basis van gespreksduur, het aantal gesprekken of de drukste dagen. Aan de hand van deze trends past u met een gerust gevoel uw bezetting aan.

Altijd volledige controle

Waar u ook bent en hoe laat het ook is, via uw online dashboard schakelt u functies in of uit, of wijzigt u instellingen

Wijzigingen meteen actief

Bij de Belfabriek voeren wij veranderen vrijwel direct door. Zo kunt u altijd op tijd inspringen op bijvoorbeeld grote drukte.

Overal voicemail beluisteren

Da’s handig: ontvang voicemail per e-mail, zodat u direct na de drukte of na sluitingstijd actie kunt ondernemen.