Registreer een Zweeds 020- of 0200-nummer

Gratis-te-bellen telefoonnummers in Zweden
  • Gratis te bellen vanaf vast en mobiel
  • Schakelt door naar elk gewenst nummer
  • Laat zien dat u landelijk opereert
up shadow
Uw eigen 020-nummer aanvragen
Kies uit beschikbare telefoonnummers
Mooie nummers
020 07 53 999

Onweerstaanbaar voor Zweedse bellers

Als uw bedrijf de vleugels uitspreidt om de Zweedse markt te betreden, mag een telefoonnummer in dit land niet ontbreken. Maar kiest u voor een lokaal nummer in bijvoorbeeld Malmö of Stockholm, of creëert u liever een nationale uitstraling met een niet-geografisch nummer?

Een Zweeds gratis-te-bellen nummer dat met 020 of 0200 begint, is een aantrekkelijke optie voor bedrijven die grote stappen willen zetten in Zweden. Omdat het om een landelijk nummer gaat, spreekt u er de gehele Zweedse markt mee aan. En het feit dat deze nummers gratis te bellen zijn, maakt dat het maximaal aantal bellers contact met u opneemt.

De voordelen van een Zweeds 020-nummer

Beschikbare 020- en 0200-nummers in Zweden

Waarom zou u dan voor de registratie van uw Zweedse 020-nummer voor de Belfabriek kiezen? Om een aantal simpele redenen. Ten eerste zijn wij een Nederlands bedrijf, wat makkelijk communiceert. Wij hebben gewoon een telefoonnummer waar u tijdens kantooruren met vragen terecht kunt.

Dankzij jarenlange ervaring als provider van buitenlandse telefoonnummers, hebben wij een naam hoog te houden. We kennen de kortste lijnen en weten uw 020-nummer snel te registreren, waardoor u zo spoedig mogelijk uw nummer in gebruik kunt nemen.
  • Nederlands bedrijf
  • Snelle registratie van uw 020-nummer
  • Wijzig instellingen snel online
  • Lage, transparante tarieven

Lees alles over de vele extra functies.

 

Tarief

45,-

per maand

Kosten: vanaf 7ct/min binnen Zweden, 10ct/min daarbuiten, plus 4 ct per gesprek
Aansluitkosten éénmalig €90

Meest complete pakket aan functies

Andere aanbieders van Zweedse 020- en 0200-nummers rekenen allerlei extra kosten. U betaalt daar bijvoorbeeld extra voor een ingesproken welkomsttekst, een keuzemenu, een wachtrij, en het kunnen inspreken van een bericht. Ieder van die functies kan daar zomaar 10 tot 75 euro per maand extra kosten.

Wij vinden dit belangrijke functies, die standaard bij een nummer horen. Bij ons zijn ze daarom allemaal inbegrepen bij uw vaste abonnementsbedrag.

Volledige Controle

Als manager hoort u over elk aspect van uw organisatie controle te hebben. Om dat te kunnen doen, heeft u alle informatie op tijd nodig. Bij de Belfabriek heeft u de teugels in handen. Met real-time belstatistieken en de mogelijkheid om zelf uw eindbestemmingsnummer of uw nummerinstellingen te kunnen wijzigen, heeft u altijd volledige controle over uw servicenummer.

Realtime statistieken
Ontdek trends
Volledige controle
Instellingen wijzigen
Voice e-mail
Realtime statistieken

De grafische weergave van statistieken en de overzichtelijke top 10-lijsten worden constant bijgehouden. U ziet op dit moment wat er op de afdeling gebeurt.

Ontdek trends

Analyseer gesprekken op basis van gespreksduur, het aantal gesprekken of de drukste dagen. Aan de hand van deze trends past u met een gerust gevoel uw bezetting aan.

Altijd volledige controle

Waar u ook bent en hoe laat het ook is, via uw online dashboard schakelt u functies in of uit, of wijzigt u instellingen

Wijzigingen meteen actief

Bij de Belfabriek voeren wij veranderen vrijwel direct door. Zo kunt u altijd op tijd inspringen op bijvoorbeeld grote drukte.

Overal voicemail beluisteren

Da’s handig: ontvang voicemail per e-mail, zodat u direct na de drukte of na sluitingstijd actie kunt ondernemen.