0840-nummers

Regio-onafhankelijke servicenummers in Zwitserland
 • Werkt met uw huidige telefoons
 • Laat zien dat u landelijk opereert
 • Vaste, lage belkosten gelijk aan lokaal tarief voor uw bellers
 • Bereikbaar vanuit het buitenland

Waarom een 0840-nummer in Zwitserland aanvragen?

Regio-onafhankelijk 0840-servicenummers zijn een perfecte manier om tegen een laag beltarief bereikbaar te zijn voor uw klanten in Zwitserland.

Bellen naar een nummer met een 0840-netnummer kost nooit meer dan het lokaal gesprekstarief, zelfs wanneer u de gesprekken vanuit Nederland of elders in het buitenland afhandelt.

Wist u dat u voor uw 0840-servicenummer in Zwitserland ook over ons complete pakket aan extra functies beschikt? Of het nu gaat om een keuzemenu, digitaal antwoordapparaat, call-recording, of uitgebreide statistieken, u kunt al deze en alle andere extra functies moeiteloos inzetten.

Voordelen van een 0840-nummer in Zwitserland

 • Uitstraling en autoriteit

  Een mobiel nummer op uw website komt amateuristisch over. En een lokaal telefoonnummer kan klanten uit andere regio’s afschrikken. Met uw eigen 0840-nummer in Zwitserland laat u zien dat u landelijk opereert.

 • Altijd bereikbaar

  Elk 0840-nummer schakelt bellers door naar een bestaande telefoonlijn. Dit kan zowel mobiel als vast zijn, binnen Zwitserland of daarbuiten. Het nummer waar u naar doorschakelt kunt u wijzigen zo vaak u wilt, real-time, met onze telefoontool of via onze handige app.

 • Verwelkom buitenlandse bellers

  Andere servicenummers kunnen niet gebeld worden vanuit het buitenland. Met een 0840-nummer bent u perfect bereikbaar voor uw klant of zakenrelatie buiten Zwitserland.

 • Werkt met uw huidige telefoons

  Binnenkomende gesprekken worden doorgeschakeld naar uw bestaande telefoons; vast of mobiel. Daardoor is er geen enkele verandering nodig aan uw infrastructuur. U hoeft bijvoorbeeld niet te investeren in nieuwe telefoons, telefoonlijnen of centrales. U hoeft ook geen software te installeren.

 • Meetbare resultaten

  Met onze uitgebreide online statistieken beschikt u over alle gegevens die u nodig heeft om de effectiviteit van uw 0840-nummer te garanderen.

 • Eenvoudig aanvragen

  Uw eigen 0840-nummer in Zwitserland aanvragen kan bij de Belfabriek online en binnen 5 minuten.
  Alle beschikbare nummers staan in onze
  0840-nummershop.

Beschikbare nummers in Zwitserland

Zwitsers doen het liefst zaken met iemand uit het eigen taalgebied. Om succesvol te zijn in Zwitserland, zult u dus een duidelijk Zwitsers telefoonnummer voor uw lokale aanspreek-punt moeten hebben, dat liefst nog viertalig is.
Met de inbegrepen extra diensten van de Belfabriek maakt u een perfecte start.
 • Online aanvragen
 • Doorschakelen binnen Zwitserland, naar Nederland of elders mogelijk
 • Werkt met uw bestaande telefoons
 • Wijzig instellingen snel online
 • Routeer gesprekken naar specifieke medewerkers op basis van regio of de taal van de beller

Lees alles over de vele extra functies.

 

€45,-

per maand

Kosten: vanaf 7ct/min binnen Zwitserland, 10ct/min daarbuiten, plus 4 ct per gesprek
Aansluitkosten éénmalig €90

Meest complete pakket aan functies

Andere aanbieders van 0840-nummers in Zwitserland rekenen allerlei extra kosten. U betaalt daar bijvoorbeeld extra voor een ingesproken welkomsttekst, een keuzemenu, een wachtrij, en het kunnen inspreken van een bericht. Ieder van die functies kan daar zomaar 10 tot 75 euro per maand extra kosten.

Wij vinden dit belangrijke functies, die standaard bij een nummer horen. Bij ons zijn ze daarom allemaal inbegrepen bij uw vaste abonnementsbedrag.

Volledige Controle

Als manager hoort u over elk aspect van uw organisatie controle te hebben. Om dat te kunnen doen, heeft u alle informatie op tijd nodig. Bij de Belfabriek heeft u de teugels in handen. Met real-time belstatistieken en de mogelijkheid om zelf uw eindbestemmingsnummer of uw nummerinstellingen te kunnen wijzigen, heeft u altijd volledige controle over uw servicenummer.

Realtime statistieken
Ontdek trends
Volledige controle
Instellingen wijzigen
Voice e-mail
Realtime statistieken

De grafische weergave van statistieken en de overzichtelijke top 10-lijsten worden constant bijgehouden. U ziet op dit moment wat er op de afdeling gebeurt.

Ontdek trends

Analyseer gesprekken op basis van gespreksduur, het aantal gesprekken of de drukste dagen. Aan de hand van deze trends past u met een gerust gevoel uw bezetting aan.

Altijd volledige controle

Waar u ook bent en hoe laat het ook is, via uw online dashboard schakelt u functies in of uit, of wijzigt u instellingen

Wijzigingen meteen actief

Bij de Belfabriek voeren wij veranderen vrijwel direct door. Zo kunt u altijd op tijd inspringen op bijvoorbeeld grote drukte.

Overal voicemail beluisteren

Da’s handig: ontvang voicemail per e-mail, zodat u direct na de drukte of na sluitingstijd actie kunt ondernemen.