Sluiten
Dé 0800 en 0900 telefoonmaatschappij van Nederland Bel gratis: phone  🇧🇪 0800-77 899   0800-235 3227 🇳🇱 0800-235 3227

Op werkdagen van 9 tot 17

Toon alles

Telefonie oplossingen voor het MKB

slim, schaalbaar en betaalbaar

Ideale oplossingen voor het MKB

Op zoek naar een waardige vervanging voor uw ISDN-verbinding? Volop geëxperimenteerd met VoIP, maar niet overtuigd van de kwaliteit? Wilt u wél een vast nummer voor de zaak, maar flexibel bepalen waar (vaste lijn, mobiel, et cetera) gesprekken binnenkomen? Onze telefonie oplossingen zijn slim, schaalbaar en superbetaalbaar. En daarmee de ideale oplossing voor het MKB. Inclusief alle startups en scale ups die ‘stiekem’ graag corporate worden. 😉

Hoe werkt het?

Simpel. We zetten uw bestaande nummer in de cloud (voordeel: hoge gesprekskwaliteit, alle inbegrepen geavanceerde diensten) en klaar. Heeft u liever een nieuw nummer? Ook dat kan. In onze nummershop zijn altijd mooie nummers te vinden die momenteel in het nummerregister vrij zijn. En ja, ook die nummers worden ‘geserveerd’ met de vele inbegrepen opties waar we om bekend staan.

Wat is er flexibel aan?

Eigenlijk alles. We begrijpen dat u snel op omstandigheden wilt inspelen. En zorgen er dus voor dat uw telefoon-oplossing dat ook kan. Zo bepaalt u zelf – flexibel! – op welke eindbestemming we gesprekken afleveren. Dat kan een ‘gewoon’ toestel op uw bureau zijn, maar ook een vaste telefoon op uw privé adres of een mobiele telefoon. Bovendien maakt het niet uit of gebruik wordt gemaakt van VoIP, analoog of ISDN. Met onze app (gratis) past u de eindbestemming zelf aan. Thuis. Op de zaak. Of onderweg. Een voorbeeld: is het zo druk in de winkel/praktijk dat medewerkers er geen bellers bij kunnen hebben? Dan prikt u de eindbestemming door naar iemand die thuis werkt. Of naar uw mobiel. Keert de rust terug? Dan draait u dat weer om.

  • Meerdere winkels/webshops die eigen nummers hebben? Met De Belfabriek kunt u alle gesprekken van alle nummers centraal verwerken. Easy does it!
  • Een virtueel callcenter opbouwen, waarbij bellers worden verdeeld tussen bijvoorbeeld winkelmedewerkers en uw hoofdkantoor? Appeltje, eitje.
  • Geavanceerde wachtrijen, keuzemenu’s, voice recording? Allemaal (en meer!) inbegrepen.
  • Willen uw developers instellingen via een webhook beheren? Ingebakken functionaliteit.

Plus: uw nummer groeit moeiteloos met uw MKB onderneming mee. Zowel als het gaat om technologische functionaliteiten als om het aantal vestigingen en bellers. Dus gun uw nummer De Belfabriek cloud en neem een voorsprong op een succesvolle toekomst. Welkom aan boord!