De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Telefoonnummer USA

Gepubliceerd in Internationaal

Wat is het landnummer Amerika?

Het landnummer Amerika is 001. Of bel +1 en dan het telefoonnummer van de abonnee in Amerika. Je belt zo internationaal naar Amerika.

Waarmee beginnen Amerikaanse mobiele nummers?

In Amerika is er geen duidelijk onderscheid tussen vaste en mobiele telefoonnummers. Je kan deze niet herkennen aan het netnummer.

Kan ik als bedrijf ook een Amerikaans telefoonnummer registreren ?

Ja, dat kan ! Bij Belfabriek kan je 2 verschillende soorten Amerikaanse telefoonnummers activeren:

Lokaal Amerikaans nummer

Wij activeren elk mogelijk lokale Amerikaanse telefoonnummer zoals bijvoorbeeld New York met het kengetal 212. New York City is zo groot dat deze meerdere netnummers kent zoals 646 en 332.

Heeft jouw onderneming een sterke binding met de regio New York? Dan kunt je eenvoudig een 212 nummer aanvragen via Belfabriek. Belfabriek kan alle mogelijke lokale Amerikaanse telefoonnummers registreren. Dus ook een Los Angeles 213 nummer of een Chicago 312 nummer. Deze Amerikaanse nummers zijn vanuit de hele wereld te bellen door landcode 001 ervoor te plaatsen.

Amerikaans 0800 nummers (Toll Free)

In Amerika zijn de gratis nummers ontstaan. Door een speciale reeks telefoonnummers in de Verenigde Staten te reserveren (0800) konden bellers gratis bellen met bedrijven. Dit werd mogelijk gemaakt door AT&T. Deze werden ook aangeduid als 'Toll Free numbers' welke je gratis kan bellen. Amerikaanse Toll Free nummers zijn niet te bellen vanuit het buitenland.

Naambellen

In Amerika is ook het naambellen ontstaan waarbij in plaats van nummers letters worden gebruikt om een telefoonnummer te bellen.

Op het toetsenbord van de telefoon staan op de 2 de letters ABC. Zo kunnen er woorden gevormd worden en dus ook een naam zoals 800-FLOWERS (een grote bloemenshop in Amerika).

Dit werkt ook binnen Europa en met het slim omnummeren van een telefoonnummer maak je zo een hip woord of bedrijfsnaam!

Ga vandaag nog je Amerikaanse nummer registreren en maak jouw bedrijf makkelijk bereikbaar voor de Amerikaanse markt !

Wij leveren de binnenkomende gesprekken af op je eigen netnummer of welk telefoonnummer je wilt. Zo ben je altijd flexibel bereikbaar!

Veelgestelde vragen:

1. Wat is het landnummer Amerika?


Het landnummer Amerika is 001. Dit is het nummer wat je altijd als eerste belt als je naar Amerika wilt bellen.

2. Wat kost het bellen naar de Verenigde Staten?


Dit is afhankelijk van je abonnement van je telefonie provider. Het bellen naar Amerika is doorgaans niet veel duurder dan het bellen binnen Europa.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: