Doordat een naamnummer makkelijk te onthouden is, levert het een hogere response op. Daarnaast geeft een goed-gekozen naamnummer uw campagne een extra accent.

Nu Vaderdag en Moederdag weer bijna voor de deur staan, is dit een goed moment om uw actie voor te bereiden. Zo bent u ruim op tijd klaar voor nieuwe klanten en een hogere omzet. Bij de Belfabriek registreert u uw eigen naamnummer voor hetzelfde bedrag als een normaal servicenummer. 

Wij hebben alvast wat zoekwerk gedaan. Wist u dat voor Moederdag (11 mei 2014) en Vaderdag (15 juni 2014) er nog altijd heel veel interessante naamnummers beschikbaar zijn? Een greep uit de vrije nummers die wij vonden:

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van naamnummers die nog niet geregistreerd zijn. U heeft ongetwijfeld eigen ideeën voor uw specifieke actie(s) voor Vaderdag en/of Moederdag. Het mooie is dat u in onze nummershop het gewenste woord kunt invullen en meteen ziet of het overeenkomende nummer nog vrij is. Doe daarom meteen de check!

Naamnummer voor andere gelegenheden

Veel bedrijven genieten een hogere omzet rond belangrijke dagen in het jaar. Dat kunnen officiële feestdagen zijn, maar ook Sinterklaas, Kerst, Valentijn, Pasen en natuurlijk Moederdag en Vaderdag. Ook een jubileum is goed aan te grijpen voor een spectaculaire actie. Met een naamnummer onderstreept u het bijzondere karakter van deze dag.

In een eerder artikel gaven we al aan dat een naamnummer in een advertentie voor heel wat extra telefoontjes en de daaruit voortvloeiende bestellingen kan zorgen. Een Australisch onderzoek tekende zelfs een verhoging van 290% van de respons op. Interessant, nietwaar? Wacht daarom niet langer, maar bekijk nu meteen welke naamnummers nog vrij zijn voor uw campagne.

13/03/2014 in :

Vraag nu uw eigen naamnummer aan

Naamnummers zijn makkelijker te onthouden en zorgen voor een hogere conversie. Wilt u zien of uw 0900-naamnummer nog vrij is, dan maakt de Belfabriek het u makkelijk. In onze 0900-nummershop kunt u ook op woorden zoeken. U ziet meteen of uw naamnummer beschikbaar is.

Heeft u liever een 0800 naamnummer? Kijk dan in onze 0800-nummershop.