De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Een naamnummer voor Moederdag of Vaderdag

Gepubliceerd in Klantcontact

Bedrijven zoeken continue naar creatieve en originele manieren om hun campagnes kleur te geven. Het registreren van een naamnummer is één van die manieren. Een naamnummer is een servicenummer (0800 of 0900) waarbij de nummercombinatie een woord of naamt vormt. Een uitleg over hoe dit werkt vindt u in een eerder artikel over naamnummers.

 

Doordat een naamnummer makkelijk te onthouden is, levert het een hogere response op. Daarnaast geeft een goed-gekozen naamnummer uw campagne een extra accent.

Nu Vaderdag en Moederdag weer bijna voor de deur staan, is dit een goed moment om uw actie voor te bereiden. Zo bent u ruim op tijd klaar voor nieuwe klanten en een hogere omzet. Bij de Belfabriek registreert u uw eigen naamnummer voor hetzelfde bedrag als een normaal servicenummer.

U heeft ongetwijfeld eigen ideeën voor uw specifieke actie(s) voor Vaderdag en/of Moederdag. Het mooie is dat u in onze nummershop het gewenste woord kunt invullen en meteen ziet of het overeenkomende nummer nog vrij is. Doe daarom meteen de check!

Naamnummer voor andere gelegenheden

Veel bedrijven genieten een hogere omzet rond belangrijke dagen in het jaar. Dat kunnen officiële feestdagen zijn, maar ook Sinterklaas, Kerst, Valentijn, Pasen en natuurlijk Moederdag en Vaderdag. Ook een jubileum is goed aan te grijpen voor een spectaculaire actie. Met een naamnummer onderstreept u het bijzondere karakter van deze dag.

In een eerder artikel gaven we al aan dat een naamnummer in een advertentie voor heel wat extra telefoontjes en de daaruit voortvloeiende bestellingen kan zorgen. Een Australisch onderzoek tekende zelfs een verhoging van 290% van de respons op. Interessant, nietwaar? Wacht daarom niet langer, maar bekijk nu meteen welke 0800- of 0900-naamnummers nog vrij zijn voor uw campagne.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: