De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588
Hoe uw servicenummer in Foursquare u meer klanten oplevert (image)

Hoe uw servicenummer in Foursquare u meer klanten oplevert

Gepubliceerd in Klantcontact

We gaven eerder al tips voor het genereren van leads via uw servicenummer. Ook hebben we aandacht besteed aan het promoten van servicenummers via verschillende social media. Eén platform hebben we nog niet behandeld en dat is Foursquare. We besteden hier graag een apart artikel aan omdat het delen van uw servicenummer via dit netwerk onmiddellijk resultaat kan opleveren.

 

Wat Foursquare is en hoe het werkt

Mocht u nog niet bekend zijn met Foursquare, dan omschrijft dit netwerk zich het best als een kaart van uw directe omgeving met daarop allerlei openbare gelegenheden. Winkels, musea, sportcentra en horeca-gelegenheden zijn goed vertegenwoordigd op Foursquare. Het is een ideale tool voor mensen die op bezoek in een nieuwe stad zijn, bijvoorbeeld als toerist of zakenreiziger. Op basis van GPS-positionering ziet deze mobiele app waar een gebruiker zich bevindt en laat vervolgens zien welke plekken in de buurt populair zijn.

Gebruikers kunnen “inchecken” wanneer ze op één van deze locaties zijn, zodat hun Foursquare-vrienden kunnen zien waar zij zijn (geweest). Ook kunnen gebruikers een kleine recensie op Foursquare zetten of foto’s uploaden. Hoe meer bezoekers en reviews een bedrijf ontvangt, des te eerder het wordt gepromoot op de interactieve kaart.

Hoe u dit platform slim gebruikt

U heeft de mogelijkheid om uw bedrijf toe te voegen aan Foursquare. Bestaat er al een vermelding van uw onderneming, omdat deze door gebruikers is gemaakt, dan kunt u deze als de uwe claimen en van relevante bedrijfsgegevens voorzien. Slimme bedrijven creëren speciale aanbiedingen voor Foursquare-gebruikers, waarmee zij positieve reviews op dit sociale netwerk krijgen. Die trekken nieuwe en terugkerende bezoekers aan. Bekijk hier de business tools van Foursquare.

servicenummers in foursquare

Dit steeds populairder wordende sociaal netwerk kan u meer klanten en dus hogere inkomsten bezorgen. Heeft u bijvoorbeeld een restaurant met een 0800-nummer voor reserveringen, dan hebt u meteen een streepje vóór op de concurrent. Foursquare blijft groeien, waardoor de vermelding van uw servicenummer, vooral als dat ook nog eens een gratis nummer is, meteen resultaat kan opleveren in de vorm van meer leads, cliënten, gasten of klanten, afhankelijk van uw type onderneming.

Laten we veronderstellen dat u een restaurant hebt. Als iemand onbekend is in uw plaats en zoekt naar restaurants, komt uw gelegenheid naar boven als één van de opties. Wanneer uw servicenummer bij uw Foursquare-profiel staat, kan deze persoon u meteen bellen. Heeft u een 0800-nummer, dan is de drempel extra laag voor deze bezoeker om een reservering bij u te maken; uw restaurant betaalt immers de kosten van het telefoongesprek. Op deze manier geeft u andere etablissementen in uw plaats het nakijken.

U ziet het: er zijn heel wat voordelen verbonden aan het gebruik van een gratis servicenummer in combinatie met Foursquare. Heeft u nog geen 0800-nummer, vraag deze dan direct aan. Bij de Belfabriek ziet u meteen welke nummers nog beschikbaar zijn.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: