De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Een servicenummer in Noorwegen aanvragen, hoe werkt dat?

Gepubliceerd in Telefoonnummers Internationaal

Met net iets meer dan 5 miljoen inwoners, is Noorwegen geen groot land, maar door de welvarende economie is de Noorse markt vergelijkbaar met die van veel grotere landen. Noorwegen is dan ook voor steeds meer Nederlandse bedrijven een interessante markt.

Een telefoonnummer in Noorwegen aanvragen is eenvoudiger dan vaak wordt gedacht. De Belfabriek heeft als geen ander ervaring met het aanvragen en opzetten van Noorse servicenummers voor Nederlandse bedrijven die in Noorwegen de markt op willen. (Uiteraard helpen wij ook graag Noorse bedrijven aan een servicenummer in Nederland)

Waarom zaken doen in Noorwegen?

Noorwegen en verschillende Noorse steden staan steevast bovenaan alle lijstjes van beste landen om te wonen of te werken. Maar Noorwegen is ook een veilig en relatief makkelijk land om zaken in te doen. Zeker voor Nederlandse bedrijven.

De Noorse mentaliteit en waarden zijn niet vreselijk veel anders dan wat wij in Nederland gewend zijn. Gelijkwaardigheid, een vlakke en vaak informele organisatie structuur, een hoge waarde hechten aan samenwerking en wars zijn van titels of symbolen, zijn slechts enkele van de voornaamste kenmerken van de Noor die ook veel Nederlanders niet vreemd zijn.

Doordat Noren goed van vertrouwen zijn, is het makkelijk zaken doen. Zo makkelijk zelfs, dat Noorwegen in de Ease of Doing Business index binnen de top 10 staat en daar uit Europa slechts Denemarken, het Verenigd Koninkrijk en Zweden voor moet laten gaan.

Noorwegen heeft het op één hoogste bruto binnenlands product (BBP) van Europa en binnen de index van de menselijke ontwikkeling, of Human Development Index (HDI), van de Verenigde Naties staat het land dan ook bovenaan.

Niet alleen is Noorwegen rijk aan natuurlijke bronnen als olie en gas, maar heeft het tegelijkertijd ook een 100% surplus aan schone waterkracht energie.

Redenen genoeg dus waarom zakendoen met Noorwegen interessant wel interessant moèt zijn.

Test de markt

Testen van nieuwe markten is een belangrijk onderdeel van elke uitbreiding, en zeker bij een buitenlandse uitbreiding is dit van cruciaal belang. Met een gratis te bellen 800-nummer dat bijvoorbeeld wordt doorgeschakeld naar uw locatie in Nederland.

Op deze manier hoeft u nog niet te investeren in een Noorse tak van uw organisatie, en kunt u toch al de markt aftasten en uw klanten daar op een adequate manier bedienen.

Op het moment dat u er wel klaar voor bent om een volledige Noorse tak op te zetten, dan hoeft u niet meer te doen dan even de eindbestemming te wijzigen en al uw Noorse gesprekken worden vanaf dat moment op locatie in Noorwegen afgehandeld.

Soorten Noorse nummers

Bent u overtuigd of was u toch al van plan om zaken te doen met Noorwegen, dan is de eerste vraag hoe u met deze nieuwe markt gaat communiceren.

Een eigen Noors telefoonnummer is daarbij de ideale oplossing. U heeft de keuze uit verschillende soorten nummers, en met het uitgebreide pakket aan diensten en oplossingen van de Belfabriek hoeft u geen grote investeringen te doen.

Net als Nederland kent ook Noorwegen servicenummers die gratis zijn voor bellers, de zogenaamde “toll free” of “free phone” nummers. In Noorwegen beginnen deze nummers met 800, gevolgd door een vijf-cijferig getal.

Deze gratis servicenummers zijn een perfecte manier om de bel-drempel voor uw nieuwe Noorse klanten weg te nemen. Door uw Noorse bellers een voor hen bekend en gratis te bellen nummer te bieden, wint u onmiddellijk hun vertrouwen. En dat ziet u terug in uw bel statistieken.

Daarnaast kent Noorwegen ook betaalde servicenummers, vergelijkbaar met onze 0900-nummers. In Noorwegen beginnen deze premium-rate nummers met 820 of 829.

Landelijke servicenummers, vergelijkbaar met 085-nummers in Nederland, beginnen in Noorwegen met 852 of 854.

Behalve deze landelijke servicenummers, kan de Belfabriek ook lokale nummers leveren in Noorwegen, zoals bijvoorbeeld in Oslo.

Wilt u weten welke landelijke servicenummers op dit moment vrij zijn in Noorwegen, kijkt u dan in onze Noorse nummershop.

Bent u geïnteresseerd in een lokaal nummer in Noorwegen, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

IVR mogelijkheden Noorse nummers

Wanneer u uw Noorse telefoonnummer bij de Belfabriek onderbrengt, maakt u ook voor dit nummer direct gebruik van alle extra functionaliteiten die u van ons gewend bent.

U beheert uw Noorse servicenummer via uw online dashboard Mijn Belfabriek. Hier heeft u de beschikking over online facturen, uitgebreide statistieken en statistieken e-mails, call-recording, keuzemenu, digitaal antwoordapparaat en al die andere functionaliteiten waar de Belfabriek bekend om is.

Ook kunt u gebruik maken van onze iOS en Android apps voor uw mobiele telefoon en tablet, ons medewerker login portaal en onze medewerker beschikbaarheids website plugin.

En niet geheel onbelangrijk, ook wanneer u gebruik maakt van betaalde Noorse servicenummers, ontvangt u uw maandelijkse uitbetalingen op een stipte en correcte wijze.

Eigenlijk, wanneer het gaat om al de extra functionaliteiten, is uw Noorse telefoonnummer bij de Belfabriek niet anders dan uw Nederlandse nummer.

Noorse nummers aanvragen

Wilt u ook op zo kort mogelijke termijn gebruik maken van de mogelijkheid om uw markt, en daarmee uw omzet, flink vergroten? Vraag dan vandaag nog uw eigen Noorse telefoonnummer aan via onze Noorse nummershop.

Op onze Noorwegen pagina vindt u meer informatie over servicenummers in Noorwegen. Hier vindt u ook een overzicht van alle Noorse nummers die op dit moment beschikbaar zijn.

Heeft u vragen of wilt u meer weten, neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons ook bellen via ons gratis Nederlandse servicenummer 0800-BELFABRIEK.

Meer over zaken doen met Noorwegen vindt u op de website van de Nederlandse ambassade in Oslo en bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: