De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588
Nieuwe feature: Laat zien wie van uw medewerkers beschikbaar zijn (image)

Nieuwe feature: Laat zien wie van uw medewerkers beschikbaar zijn

Gepubliceerd in Callcenters Klantcontact IVR

We hebben het al eerder gehad over hoezeer klanten telefonisch contact met bedrijven waarderen. Daarnaast vinden bellers het belangrijk als ze weten met welke specifieke persoon zij spreken; vanwege zijn of haar expertise, of omdat deze medewerker de klant contact geschiedenis van deze beller kent. Het is dan ook geen wonder dat bellers, ondanks uw vernuftige keuzemenu, toch naar een vaste contactpersoon vragen.

 

Veel organisaties willen daarom graag al op hun website laten zien welke van hun medewerkers op dit moment beschikbaar zijn. Via de Belfabriek Agent Availability API was dit al langer mogelijk, al vroeg het gebruik ervan om serieus programmeerwerk.

Wij maken deze integratie nu stukken eenvoudiger met een makkelijk te installeren stukje software voor uw website dat wij de Medewerker beschikbaarheid website plugin hebben genoemd.

Deze plugin maakt een direct contact met ons IVR platform, waardoor u op uw site kunt laten zien welke medewerkers klaar staan om nieuwe gesprekken te ontvangen en wie momenteel in gesprek is. Activeer de plugin en bezoekers aan uw site zien de volgende informatie van elk van uw medewerkers:

  • Naam

  • Foto

  • Functie, specialisatie of andere korte omschrijving

  • Status: ‘beschikbaar’, ‘in gesprek’ of ‘niet beschikbaar’

U vult deze informatie naar eigen inzicht in via een handig administratief scherm dat de plugin u biedt. Zo heeft u volledige controle over hoe uw medewerkers op uw website verschijnen.

Voor wie is deze plugin geschikt?

Vrijwel elke telefonische dienst kan van de Medewerker beschikbaarheid website plugin profiteren. Wij zien in elk geval meteen toepassingsmogelijkheden voor juridisch of financiële adviseurs, makelaars, paragnosten, verzekeraars en technische helpdesks. Ook al vallen uw activiteiten hier niet direct onder, dan nog ziet u ongetwijfeld hoe deze plugin ook in uw organisatie waardevol kan zijn. Door de foto’s en namen van uw medewerkers op uw site te plaatsen, maakt u meteen een persoonlijke connectie met bezoekers. Dat maakt deze functie dan ook interessant voor bijna elke organisatie met meer dan één telefonische medewerker.

Naadloze integratie met uw website

De Medewerker website plugin is speciaal ontwikkeld voor websites die gebruik maken van het populaire WordPress platform.

WordPress is inmiddels het meest gebruikte contentmanagementsysteem (CMS) ter wereld. Het feit dat WordPress open-source is, maakt het tot een bijzonder veilig en veelzijdig platform voor websites. WordPress wordt daarom gebruikt door zowel kleine organisaties als voor websites die miljoenen bezoekers per dag moeten verwerken.

Nu beschikbaar

Heeft u al een website, bent u, zelf of met een web-ontwikkelaar, al een website aan het bouwen of heeft u nog geen website en bent u op zoek naar iemand die uw site voor u kan opzetten? Met de Medewerker website plugin heeft u snel en eenvoudig een functionerende beschikbaarheidsmelding op uw website staan.

Zelf installeren

Heeft u al een website of bent u een website aan het ontwikkelen en bent u vertrouwd met het installeren en configureren van WordPress plugins? Dank voegt u de medewerker beschikbaarheid functionaliteit snel en simpel zelf aan uw site toe met behulp van deze plugin. U krijgt van ons de plugin en alle benodigde informatie, en kunt direct aan de slag.

Laten installeren

Heeft u al een website maar is het installeren en configureren van een plugin toch een té grote uitdaging? Omdat onze Medewerker beschikbaarheidsplugin gebruik maakt van wel-bekende Wordpress procedures en geen programmeerwerk vereist, kunnen vele Wordpress website bouwers hier mee uit de voeten.

Meer opties

Heeft u meer opties nodig of wilt u verregaande integratie met uw website, zoals bijvoorbeeld het verzenden van SMS'en wanneer medewerkers beschikbaar komen, dan bieden wij hiervoor een application programming interface (API).

Wilt u meer weten?

U kunt alles over deze unieke dienst van de Belfabriek nalezen op onze Medewerker website plugin pagina. Heeft u specifieke vragen of wilt u met de plugin aan de slag? Neemt u dan contact op met onze klantenservice via ons gratis nummer 0800 - BELFABRIEK.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: