Sluiten
Dé 0800 en 0900 telefoonmaatschappij van Nederland Bel gratis: phone  🇧🇪 0800-77 899   0800-235 3227 🇳🇱 0800-235 3227

Op werkdagen van 9 tot 17

Toon alles

Samenwerken

Als telecomprovider wilt u uw klanten een breed pakket aan diensten en producten bieden. Constante verbeteringen en toevoegingen zijn dan ook een vereiste. Maar wat als u daar de infrastructuur niet voor hebt?

Dankzij een samenwerkingsverband met de Belfabriek biedt u uw klanten meer en krachtiger functies. Laten we eens wat concrete voorbeelden bekijken.

Vergroot uw aanbod

Op allerlei manieren kunt u dankzij de Belfabriek uw huidige aanbod en daarmee uw markt vergroten. Bent u een VoIP-provider, dan kunt u door samenwerking met de Belfabriek ook 0800- en 0900-nummers gaan leveren. Ook stellen wij u in staat om telefoonnummers in het buitenland aan te bieden. Of slimme telefonie diensten op basis van ons IVR platform. Functie's die een gewone telefooncentrale niet aankan.


U hoeft zich nergens zorgen om te maken: behalve het eenmalig afstemmen van onze platformen heeft u hier geen extra werk aan.

Zet onze gloednieuwe IVR-technologieën in om uw klanten de beste bereikbaarheids oplossingen te  bieden

Profiteer van onze superieure klantenservice en breidt uw diensten uit naar nieuwe landen.

Zo kunt u zich volledig concentreren op uw core business.

Werk met ons samen

De Belfabriek levert de techniek, de billing, de klantenservice en de helpdesk. 

Samenwerking is de sleutel tot succes. De Belfabriek heeft dit met partners in ruim meerdere landen reeds zelf ervaren. Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingsverbanden en horen dan ook graag van u.