Sluiten
Dé 0800 en 0900 telefoonmaatschappij van Nederland Bel ons: phone 0800-2353227 0800-2353227
Toon alles

Samenwerken

Als telecomprovider wil je je klanten een breed pakket aan diensten en producten bieden. Constante verbeteringen en toevoegingen zijn dan ook een vereiste. Maar wat als je daar de infrastructuur niet voor hebt?

Dankzij een samenwerkingsverband met de Belfabriek bied je je klanten meer en krachtiger functies. Laten we eens wat concrete voorbeelden bekijken.

Vergroot je aanbod

Op allerlei manieren kun je dankzij de Belfabriek je huidige aanbod en daarmee je markt vergroten. Ben je bijvoorbeeld een VoIP-provider, dan kun je door samenwerking met de Belfabriek ook 0800- en 0900-nummers gaan leveren. Ook stellen wij je in staat om telefoonnummers in het buitenland te verkopen met aanzienlijke besparingen ten opzichte van bijvoorbeeld Voxbone.


Je hoeft je nergens zorgen om te maken: behalve het eenmalig afstemmen van onze platformen heb je hier geen extra werk aan.

Zet onze gloednieuwe IVR-technologieën in of kies ervoor om je facturering en administratie aan ons uit te besteden.

Profiteer van onze meertalige klantenservice en breid je diensten uit naar nieuwe landen.

Zo kun je je volledig concentreren op je core business.

Werk met ons samen

Kortom: de Belfabriek levert de techniek, de billing, de klantenservice en de helpdesk. Je hoeft alleen maar de klant over de streep te trekken. Met een groter aanbod is dat verrassend makkelijk.

Samenwerking is de sleutel tot succes. De Belfabriek heeft dit met partners in ruim 20 landen zelf ervaren. Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingsverbanden en horen dan ook graag van je!