De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Hoe werkt een cloud telefooncentrale? Uitleg online VOIP cloudcentrale

Gepubliceerd in Telefoon centrale

Voordat je aan een cloud telefooncentrale gaat beginnen wil je natuurlijk eerst weten hoe dit precies werkt. Mocht je als ondernemer merken dat je huidige telefoon situatie steeds meer beperkingen met zich meebrengt, dan is het de moeite waard om de Belfabriek mogelijkheid eens te onderzoeken !

Niet voor niets kiezen steeds meer ondernemers voor Belfabriek! Wat er vooral uit springt is dat onze oplossing efficiënter is, meer flexibiliteit biedt en je alles snel aan kunt passen wanneer situaties plotseling veranderen.

Waarom is een telefooncentrale in de cloud handig?

Omdat je geen hoge investeringen meer hoeft te doen voor de aanschaf van een centrale. Omdat deze niet meer op je locatie hoeft te staan, maar van buitenaf wordt aangestuurd. Omdat onderhoud en updates niet meer door jezelf hoeven te worden gedaan.

Dit zijn enkele punten, maar er zijn er nog veel meer ! Vroeger begon je met een analoge lijn, of een ISDN-2 lijn. Hiermee had je 1 of 2 lijnen binnen op kantoor, maar nog geen telefooncentrale functie's. Dan werd alles gelijk een stuk duurder. Nu bestel je alles inclusief. En heb je nergens geen omkijken meer naar ! Jij geeft aan ons op het telefoonnummer wat je mooi vindt en wil vastleggen voor je bedrijf, en de functie's die je erop wilt activeren en wij doen de rest !

Vandaag de dag zijn mensen, zeker voor het werk, vaker dan ooit onderweg. Of ze nu dagelijks op verschillende locaties werkzaam zijn, of steeds vaker thuiswerken. Met een cloud telefooncentrale maak je als bedrijf de bereikbaarheid van je werknemers beter en makkelijker.

Naast het werken op verschillende plekken wordt het steeds gebruikelijker dat je ook buiten normale kantooruren bereikbaar bent. Door jouw telefoonnummer door te schakelen naar je mobiele nummer kan je ook 'avonds of in het weekend nog eens een binnenkomend gesprek beantwoorden. En zo kijken of ruimere openingstijden jou iets oplevert. Je kan natuurlijk ook een belteam maken van verschillende collega's. Die op verschillende avonden of dagen de telefoontjes beantwoorden. Geef aan ons door hoe je het hebben wilt, en wij regelen het ! Je ziet er valt best veel winst te behalen met het op de juiste manier inzetten van een cloud telefooncentrale.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: