De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
Belgi√ę:0800-77 899
Intl:ūüĆć +31(0)85 400 5588
Lokale telefoonnummers in het buitenland ook leverbaar (image)

Lokale telefoonnummers in het buitenland ook leverbaar

Gepubliceerd in Internationaal

Bij een internationaal bedrijf horen telefoonnummers in het buitenland. Lokale nummers zijn daarbij een optie, vooral wanneer u zich op specifieke regio’s of steden richt. Ook als u alleen nog maar een virtueel kantoor in het buitenland heeft, kunt u er vaak al een lokaal telefoonnummer aanvragen.

 

Een fietsenfabrikant die steden als Parijs, Barcelona en Berlijn als mogelijke afzetmarkten identificeert, hoeft daarom niet noodzakelijkerwijs te wachten tot hij er fabrieken, winkels of distributeurs heeft. Dankzij lokale nummers is hij meteen bereikbaar voor de respectievelijke markten. Dat verlaagt de drempel tot internationalisering weer een stukje.

Lokale nummers inzetten als virtuele nummers

We zijn er nog aan gewend uit de tijden van vaste, analoge telefoonlijnen: een lokaal telefoonnummer doet een toestel in een bepaalde regio rinkelen. Dit beeld hebben veel mensen nog steeds bij lokale nummers, en is ook één van de reden waarom geografische nummers zoveel vertrouwen wekken bij bellers.

Maar het is niet langer een vanzelfsprekendheid dat lokale nummers aan lokale telefoons gekoppeld zijn. Bij de Belfabriek registreert u namelijk lokale telefoonnummers die virtueel zijn. Dat betekent dat dit lokale nummer de bellers doorverbindt naar een toestel waar dan ook ter wereld.

Hoe het werkt? Achter een normaal ogend lokaal nummer schuilt een geavanceerd systeem: de Interactive Voice Response (IVR). De IVR breidt uw nummer uit met meldteksten en keuzemenu’s, neemt voicemail op bij grote drukte of na sluitingstijd, en schakelt bellers door naar de juiste persoon in uw organisatie. Dat kan in uw buitenlandse vestiging zijn, maar net zo goed op kantoor in Nederland.

Bij de Belfabriek legt u virtuele nummers vast in de grote steden van de meeste landen. Om uw lokale nummer in het buitenland aan te vragen, kunt u ons digitale aanvraagformulier downloaden en invullen. Onder ‚Äúnummer dat u wenst te activeren‚ÄĚ vult u het land en de stad in waar u een nummer wilt aanvragen. U kunt het formulier ondertekend en gescand naar onze klantenservice e-mailen. Onze specialisten zorgen er vervolgens voor dat uw aanvraag zo snel mogelijk behandeld wordt.

Voordelen van buitenlandse lokale nummers

Uit het voorbeeld hierboven werd al duidelijk hoe virtuele nummers werken. Voor bedrijven die over de grens zaken willen doen, is dit een ideale oplossing. Maar laten we voor de volledigheid alle voordelen eens op een rijtje zetten.

 • Voor elk bedrijf
  Of u nu een eenmanszaak bent of deel uitmaakt van een multinational, iedereen kan en mag een lokaal nummer in het buitenland registreren.

 • Locatieonafhankelijk zakendoen
  Een virtueel telefoonnummer betekent dat er geen telefoonstekker op een vast adres bij hoort. In plaats daarvan worden uw bellers naar elk gewenst nummer, waar dan ook ter wereld, doorverbonden.

 • Lage beltarieven
  Overal in Europa zijn bellers het meest bekend met telefoonnummers in hun directe omgeving. Ze zijn herkenbaar, vertrouwd en goedkoop om te bellen.

 • Onmisbare en handige functies
  Een IVR biedt de mogelijkheid om allerlei extra functies aan een telefoonnummer te koppelen: een wachtrij, een keuzemenu, call recording, belstatistieken en nog veel meer. Een ogenschijnlijk gewoon nummer maakt u op die manier heel speciaal.

 • Geen kleine lettertjes
  Wij houden u niet voor de gek. Bij ons betaalt u per nummer een helder maandelijks tarief, met daarbij een laag minuuttarief. Meer niet. De handige functies krijgt u er gratis bij en kunt u dus onbeperkt in- en uitschakelen.

 • Alles onder controle
  Het nummer direct doorverbinden, een meldtekst wijzigen, een optie aan uw keuzemenu toevoegen of de belstatistieken bekijken? Dat doet u in real-time op uw persoonlijke dashboard in uw browser of in onze mobiele app.

Registreer nu uw buitenlandse nummer

Profiteer van uw bezoek aan deze site om vandaag nog de registratie van uw eigen virtuele lokale nummer in het buitenland te starten. De Belfabriek maakt het proces eenvoudig en snel. U hoeft nog niets te betalen totdat wij het groene licht van de betrokken telecom-autoriteiten hebben ontvangen.

Afhankelijk van het land, kan uw buitenlandse telefoonnummer al binnen een paar werkdagen aangesloten zijn. Onze specialisten kunnen u precies vertellen hoe lang de aanvraag van uw specifieke nummer gaat duren. Wilt u een nummer vastleggen of heeft u nog vragen over buitenlandse telefoonnummers? Bel ons tijdens kantooruren op 0800-BELFABRIEK (0800-2353227).

Slim internationaal telefoonnummer krijgen

 • Nu activeren! - Begin binnen 3 minuten gesprekken te ontvangen

 • Overal gesprekken beantwoorden

 • Geen instelkosten

 • Op elk moment annuleren

Bel of e-mail ons voor deze nummers

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: